AU!

IMALI SMO ODNOSE ČETIRI PUTA ZA NOĆ, 23 GODINE! Bila u braku s Pipenom, sada je sa Džordanom: SVAKOG DANA, bez odmora!

Autor Nemanja Stanojčić

Larsa Pipen tvrdi da je po četiri puta dnevno imala intimne odnose sa Skotijem Pipenom...

Izvor: Instagram/larsapippen/printscreen

Larsa Pipen (48) ponovo je u centru pažnje. Bivša supruga legendarnog NBA igrača Skotija Pipena (57) sada se zabavlja sa sinom Majkla Džordana, Markusom, a njena najnovija izjava napravila je buru na društvenim mrežama. Pričala je o intimnim odnosima sa svojim bivšim mužem.

"Uvek sam sa njim vodila ljubav četiri puta za veče. Tako je bilo svake večeri, nikada nismo imali slobodan dan tokom te 23 godine", rekla je Larsa. Sa njim ima četvoro dece, Skotija juniora (22), Prestona (20), Džastina (17) i Sofiju (14). Sada je u vezi sa Markusom Džordanom (32) i sa njim želi da ima i dete.

Inače, interesantno je da su se Markus i Larsa upoznali dok je ona još uvek bila u braku sa Skotijem. Bilo je to 2019. godine na jednoj žurci, a njih dvoje razveli su se 2021. godine. "Upoznali smo se tek pre nekoliko godina. Kada su Majkl i Skoti igrali zajedno, on je prolazio kroz razvod sa svojom tadašnjom suprugom, tako da tada nisam upoznala ni nju ni njegovu decu, nismo imali ta porodična druženja", objasnila je Larsa i dodala da će "sigurno promeniti svoje prezime kada se bude udala sledeći put". Pogledajte i kako ona izgleda: