Košarka

LESOR "TERAO" OBRADOVIĆA DA SLAVI, NASTAO HAOS MEĐU GROBARIMA: Evo koliko je Žocu značila pobeda posle DRAME! (FOTO)

Autor Mladen Šolak

Emotivne scene posle još jedne važne pobede Partizana.

Izvor: MN Press

Partizan je pobedio Cedevita Olimpiju u čvrstoj i dramatičnoj utakmici, ojačao svoju poziciju lidera tabele, a posle utakmice su suspendovani centar Matijas Lesor i trener crno-belih Željko Obradović slavili na terenu.

Dok je "Žoc" odlazio sa klupe ka tunelu koji vodi ka svlačionicama, Lesor je stao iza njega i "pogurao" ga da proslavi sa Grobarima, što je Obradović i uradio, šireći ruke i uz pobednički uzvik. Naravno, ta scena izazvala je euforiju u Štark areni i još jednom je pokazala sa koliko energije i emocija Željko Obradović pristupa svakoj utakmici, kao i kroz celu karijeru. Pogledajte tu scenu:

Posle utakmice, Željko Obradović je pominjao Lesora. "Bez ikakve dileme, potrebni su svi igrači, zato pričam sve o tome. Ko će imati svežinu? Monsieur ("gospodin", na francuskom) Lesor. On će verovatno imati. Ali da mi je neko rekao da će Alen Smailagić, naš jedini igrač na poziciji 'pet' večeras, igrati samo 13 minuta, rekao bih da je to nemoguće", izjavio je "Žoc".

Obradović će sada sa ekipom početi kratku i ubrzanu pripremu za meč protiv Barselone u utorak u Štark areni, a potom će imati više vremena da se spremi za Real Madrid, koji u petak dolazi u punu dvoranu crno-belih. Pročitajte sve Obradovićeve poruke posle važne pobede u "jadranskom" derbiju u nedelju uveče.