Košarka

UDARIO LEBRONA, PA OPSOVAO - MARŠ, MAJKU TI JE**M! Nikola potpuno izgubio živce, sudije ga ODMAH isključile!

Autor Mladen Šolak

Nikola Vučević isključen je pre poluvremena zbog burne reakcije nakon prekršaja na Lebronu Džejmsu

Izvor: Twitter/TheHoopCentral

Crnogorski košarkaš Nikola Vučević isključen je sa utakmice Los Anđeles Lejkers - Čikago Buls nakon prekršaja na Lebronu Džejmsu u drugoj četvrtini. U tom trenutku njegovi bulsi su vodili 61:47 i kontrolisali rezultat, a Lebron je kraj Nikole ušao u reket i dobio udarac. Da li je taj udarac bio toliko jak kao što je Džejms predstavio i da li se Vučević sa pravom naljutio i čak opsovao sudiju uz "Mrš, je**m ti majku", pogledajte na snimku:

Lebron Džejms vratio se u ovoj utakmici posle duge pauze, tokom koje je propustio čak 13 utakmica, zbog povrede tetive u desnom stopalu, pa je donekle i očekivano da sudije dodatno vode računa o grubostima na jednoj od najvećih zvezda lige. On je ušao u igru posle šest i po minuta utakmice i to je bio njegov tek drugi meč koji je počeo kao rezerva u čitavoj karijeri, a odigrao je 1.414 utakmica!

Prošli put lebron nije bio starter pre više od 15 godina, u decembru 2007, kada je nastupajući za Klivlend Kavalirse ustupio mesto Andersonu Varežau, koji je tada bio u svađi sa klubom. Brazilac je u tom periodu dobijao i zvižduke sa tribina i da bi oni bili izbegnuti, Lebron je pristao da sedne na klupu. Ovog puta ipak je razlog njegovo zdravstveno stanje, ali i potreba Lejkersa da se "kralj" vrati u završnici sezone. U njegovom odsustvu Lejkersi su ostvarili skor 8-5, a ni sa njim ipak nisu uspeli da izbegnu poraz od Čikaga - i to ubedljiv.

I bez Nikole Vučevića, Bulsi su pobedili 104:86, a ekipu je predvodio plejmejker Čikaga Zek Lavin sa 27 poena. Bulsi su u grčevitoj borbi za plasman u plej-in, jer imaju skor 35-38 i ova pobeda će im mnogo značiti u toj borbi. Pogledajte tabelu NBA lige:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt