PORUKA

FMP SE SPREMA ZA PLEJ-OF, SLEDI OKRŠAJ U ZAGREBU! Stefanović oprezan: "Ciboni je falilo malo sreće"

Autor Nemanja Stanojčić

FMP gostuje Ciboni i traži novu pobedu u ABA ligi.

Izvor: MNPress

FMP je ispunio cilj, pobedio je Zadar (112:87) i obezbedio mesto u plej-ofu ABA lige. Ne planira na tome da se zaustavi, želi da ostvari što bolju poziciju u doigravanju i da pripremi tim za ono što sledi. Nenad Stefanović morao je da menja plan igre posle povrede Pauliusa Valinskasa koji je završi osezonu, stigli su Čarls Mening i Čarli Mur.

Sada "pantere" čeka novi zadatak, gostovanje ekipi Cibone u Zagrebu (ponedeljak 19 časova). Hrvatski tim je u velikim problemima, ali o tome srpski tim ne razmišlja. "Kao što sam i za prošlu utakmicu govorio, ostajem pri tome, da je Cibona uz malo sreće mogla do plej-ofa ove godine. Njihove igre i pobede koje su imali uključujući i onu nad Crvenom zvezdom potvrđuju da imaju izuzetnu sezonu i sve čestitke momcima i treneru Sesaru", rekao je Stefanović.

Potom je pohvalio svoje igrače. "Što se nas tiče, vidi se po atmosferi i radu na treninzima da nam je mnogo značila pobeda protiv Zadra. Sada smo daleko rasterećeniji i trudićemo se da iz utakmice u utakmicu podižemo formu za mečeve koji nas čekaju u plej-ofu. Želimo da na krilima te pobede nastavljamo da rastemo i razvijamo se kao tim jer je ovo faktički novi tim u poslednja dva meseca", zaključio je Stefanović.