HIT REAKCIJA!

NAJVEĆI NBA PROVOKATOR POSRAMLJEN NAPUSTIO TEREN! Hteo da se igra sa protivnikom, pa dobio lekciju za pamćenje! (VIDEO)

Autor Nikola Savić

Igrač Golden Stejt Voriorsa je već godinama poznat kao fizički dominantan igrač u NBA, ali se zna i da često voli da izaziva svađe na terenu.

Izvor: Twitter/TraMurr/printscreen

Igrač Golden Stejt Voriorsa Drejmond Grin godinama važi za fizički grubog igrača, ali se takođe zna da voli i čarke sa protivnicima na terenu. Tako je na utakmici protiv Nju Orleansa bio glavni kada su svađe na terenu u pitanju, jer je tokom meča više puta ulazio u rasprave sa igračima Pelikansa, ipak u jednom trenutku njegov pokušaj provokacije nije uspeo.

Krajem druge četvrtine pokušao je da isprovocira Herba Džounsa, međutim mladi novajlija u ligi je imao spreman odgovor. Grin je pokušavao na nekoliko načina da izazove reakciju, ali u tom trenutku ga je trener Stiv Ker izvodio iz igre, što je Džouns video i odbrusio Grinu "Hej, tvoj trener te izvodi iz igre" na šta Grin nije imao spreman odgovor i uz prigovore je napustio teren.

Tokom meča je ulazio u žustrije svađe sa Brendonom Ingramom, pa je tako umalo došlo i do fizičkog sukoba, ali su saigrači brzo smirili strasti. Voriorsi su na kraju dobili taj meč rezultatom 120:109, ekipu je poenterski predvodio Stef Kari sa 39 poena, dok je Grin postigao osam poena. Golden Stejt je trenutno šesti na tabeli zapada dok su Pelikansi dva mesta ispod i sigurno da je ova utakmica imala veliki značaj za obe ekipe, pa je možda i to razlog tenzija na terenu. Snimak ove smešne reakcije Džounsa možete pogledati i ovde.