USPEH!

ISTORIJA! KLUB NIKOLE JOKIĆA UŠAO U KLS: Somborci napravili neviđen uspeh, sad bi da "pokvare" planove večitima!

Autor Milutin Vujičić

Klub koji je pre četiri godine preuzeo Nikola Jokić ostvario je istorijski plasman u najviši rang srpske košarke.

Izvor: MN Press

Košarkaški klub Džoker, koji je u vlasništvu najboljeg centra sveta Nikole Jokića, ostvario je najveći uspeh u istoriji. Pobedom nad Radnikom iz Pirota u plej-ofu Druge lige Srbije (110:81), Džoker je uspeo da se plasira u Košarkašku ligu Srbije (KLS), najviši stepen košarkaškog takmičenja u našoj zemlji.

U sportskoj hali "Mostonga", pred oko 1.200 navijača, Džoker je ispisao nove stranice istorije i jasno je da se neće "samo" na tome zaustaviti pošto je porodica Jokić vrlo ambiciozna i želi da u idućem periodu ulaže u klub iz Sombora. Koliko to Nikoli znači, jasno se videlo tokom jednog zagrevanja u dresu Denvera, kada je na telefonu pratio rezultat i slavio koševe svog kluba kada mnogi nisu znali o čemu se radi.

Ne znamo da li je i ovoga puta pratio meč za ulazak u KLS, ali će ga sigurno obradovati i otac Branislav Jokić koji je predsednik kluba. Podsetimo, pre četiri godine se porodica Jokić uključila jer je SO Koš bio u finansijskim problemima, a sa novim imenom i predsednikom, ostvarili su zacrtani cilj i pre nego što su očekivali.