Košarka

HOĆEMO DA NASTAVIMO SERIJU! Zvezda ispala iz trke za Top 8, od sad kreće napad na trofej - Ponoviću, već sam to rekao...

Autor Nikola Lalović

Duško Ivanović ističe da njegova ekipa želi da nastavi seriju pobeda, ali da je naredno gostovanje vrlo nezgodno.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda juri Partizan na čelu ABA lige i dok se nadaju kiksu "crno-belih" moraju da pobeđuju. Nema više prava na grešku tim Duška Ivanovića, a nakon što je tim sa Malog Kalemegdana ostao bez šansi za odlazak u Top 8 Evrolige ABA je apsolutni prioritet. Naredni meč se igra u ponedeljak od 18 časova na Novom Beogradu, gde sledi gostovanje Megi.

Sa druge strane Mega se sa FMP-om bori za peto mesto na tabeli, a Duško Ivanović je pred ovaj meč nahvalio narednog rivala. 

"Ponoviću sve ono što sam rekao i u najavi prve utakmice sa ovim timom, posebno to važi sada kada je ova ekipa i rezutatima pokazala da ima kvalitet uz mladost i talent koji smo potencirali pred najavu prve utakmice. Sada uz taj kvalitet imaju i samopouzdanje, ostalo se nije promenilo igraju brzo u tranziciji sa puno kontranapada, i recept ostaje isti, čvrsto i zaustaviti ih jer i mi želimo da nastavimo našu seriju", rekao je Ivanović.

Iskusni centar Ognjen Kuzmić je naglasio da on i saigrači znaju da je Mega u seriji pobeda, ali da crveno-beli imaju recept kako da nametnu svoj stil igre i da pobede. 

"Mlada ekipa, koja želi da se afirmiše, igraju dobro, zabeležili su seriju pobeda, i uz to imaju nekoliko iskusnih igrača. Ne menjaju stil igre, igraju brzo, mnogo šuteva, kontranapada, cilj je da nametnemo naš ritam i igramo našu košarku jer želimo pobedu u ovoj utakmici“ rekao je Kuzmić.