Sređeno!

VILDOZA POKAZAO STAN NA SAMOJ OBALI SAVE: Luka živi u Beogradu na vodi, ovako mu izgleda dnevna soba! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Argentinac objavio na društvenim mrežama zanimljiv video snimak iz svog doma.

Izvor: MN Press

Košarkaš Crvene zvezde Luka Vildoza poslednjih nedelja najavio je izlazak iz krize koju je imao u jednom delu sezone, a sada je njegova objava privukla mnogo pažnje nadruštvenim mrežama. Temperamentni bek iz Argentine kao i ostali stanovnici Beograda danas je ostao šokiran snegom koji je pao početkom aprila, a za Instagram profil napravio je video na kojem se vide zavejani delovi grada.

Takođe, Vildoza je tom prilikom pokazao i delić stana u kojem živi od dolaska u Crvenu zvezdu. On se u svom domu oporavlja od meča protiv Mege u okviru ABA lige, ali i priprema za novi evropski izazov pošto crveno-beli ubrzo čeka "bratski" derbi protiv Olimpijakosa u Beogradu. Pogledajte Vildozin snimak:

Inače, na formu Argentinca tokom prethodnih nekoliko nedelja uticao je njegov raskid sa devojkom Ajnarom Hihon koja je odlučila da prekine romansu. Po rečima Zvezdinog košarkaša u tom periodu mu nije bilo lako i raspravljao se sa svim ljudima u okruženju, ali je uspeo da prevaziđe probleme i fokus ponovo stavi na košarku. Pogledajte zajedničke fotografije Luke i Ajnare, atraktivne devojke sa kojom je nedavno raskinuo: