Kakav car!

MIŠKO ME ZOVE SA UGOVOROM, A MENI KRVAVA KOLENA! Pravo sa seoskog fudbala kod Deje Radonjića: Bio u ŠOKU kad me video!

Autor Nikola Lalović

Nikola Otašević, čovek koloritne karijere. Kako košarkaške, tako i fudbalske.

Izvor: YouTube/screenshot/Jao Mile podcast

U svojoj bogatoj košarkaškoj karijeri Nikola Otašević je mnogo puta rešavao utakmice, a nekada je zbog toga ima problema i sa ocem! Sada je u "Jao Mile" podkastu otkrio da je imao i kratku fudbalsku karijeru i to u Vranjanima kod Požege!

Nakon Beopetrola, Ergonoma, Zdravlja i OKK Beograda proveo je jednu sezonu u Poljskoj, a dok je čekao da nađe novi klub, zaigrao je fudbal u beton ligi! Ipak, kada je trebalo da zaigra za FK Siti protiv Avijatičara iz Vranjana - usledio je poziv Miška Ražnatovića da dođe u ABA ligu

"Ja nemam klub, zove me Miško Ražnatović, bio mi je menadžer. Kaže: 'Otaš imamo Budućnost'. Ja kažem ekstra. 'Moraš sutra odmah da se javiš!' Kad? 'Sutra!' Bio četvrtak, rekoh Miško, ja pre utorka ne mogu, imam neke obaveze!", počeo je svoju neverovatnu priču Nikola Otašević. 

A kakve su obaveze bile? Blizu rodnog Užica stoji selo Vranjani u kojima je Otašević odigrao fudbalsku utakmicu na kojoj je dao dva gola, ali i napravio sebi problem!

"U nedelju sam igrao utakmicu u Vranjanima za taj FK Siti. Krenem da nabacim loptu, pređe mi preko noge, lobujem golmana. Ne znam kako da se radujem, prvi gol u karijeri. Trčim, sto puta sam dao neki bitan koš, ali ovo ne može da se poredi. Ali nema trave, j*biga, neko selo, teren pola trava pola zemlja. Ja na kolena... Na oba kolena!", pričao je omaleni plej. 

Njegova kolena posle ovakve proslave nisu mogla da prođu neprimećeno, a prvi je to naravno primetio Dejan Radonjić, Tadašnji trener Budućnosti ga je pitao šta se desilo.

"Dolazim u utorak, upoznajem se tamo sa igračima, ovako me Radonjić gleda: 'Šta si to radio?' Ja rekoh pao. 'Sa čega si pao sa motora!' A ja igrao u Vranjanima, dao dva gola!"

U Vranjanima je ostavio dobar utisak, pa da nije dobio ponudu Budućnosti ne bi morao da brine: "Kaže neki čiča: 'Daj da damo ovom malom 200 evra da igra za nas!' Kaže neko jesi ti lud, potpisao za Budućnost! Koju Budućnost? Košarkaški klub. Ovaj igra košarku!?", završio je svoju neverovatnu priču Nikola Otašević. 

Nikola Otašević Jao Mile podkast
Izvor: Youtube/Jao Mile podcast