Sve za ljubav, sve za...

BOGDAN VIDEO ZASTAVU PARTIZANA - PA ODMAH OTRČAO DO TRIBINA: Ameri se pitali šta mu je, a razlog su crno-beli! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Američkim novinarima nije bilo jasno zašto je Bogdanović dotrčao do tribina kako bi potpisao dres Čikaga, ali je zapravo razlog njegov bivši klub. Čim je video grb Partizana, otrčao je!

Izvor: Youtube/NBA on ESPN

Bogdan Bogdanović je bi prvo ime meča Atlante i Čikaga, pošto je na tom meču dao 26 poena, imao je 5 asistencija i 4 skoka i vodio je svoj tim do pobede. Na kraju utakmice je prišao jednoj navijačici pored terana i potpisao joj dres Čikago Bulsa!

Ipak, kada se snimak bolje pogleda, vidi se da je prišao navijačima zbog Partizana! Pored terena je video jednog navijača sa zastavom beogradskog kluba i odmah mu pokazao da dođe do njega kako bi se slikali i kako bi mu dao autogram. 

Bogdanović je sa Partizanom u karijeri osvojio dve ABA lige, četiri titule u Superligi Srbije, kao i dva Kupa Radivoja Koraća, a za prvi tim crno-belih je igrao od 2010. do 2014. godine. Nakon prelaska u Fenerbahče gde je radio sa Željkom Obradovićem otišao je u NBA, ali koristi svaku priliku da pokaže koliko mu Partizan i "grobari" znače. Pogledajte kako je izgledao njegov susret sa navijačem u Čikagu: 

Pre utakmice sa Bulsima on je razgovarao sa selektorom našeg nacionalnog tima Svetislavom Pešićem, a kao i ranijih godina otkrio je da je spreman da igra za Srbiju. "Razgovarali smo. Samo da me zdravlje posluži. Moj nastup nikad nije upitan. Pričali smo o svemu. Tu sam", rekao je Bogdanović.