Pa ovo je šou!

"ISKAČEM IZ GEPEKA, ONI U ŠOKU!" Hit priča poznatog pleja: Do pet ujutru u gradu, a onda ih sve razvalimo!

Autor Nikola Lalović

Nikola Otašević je zaista imao koloritnu karijeru, ali ovu pikanteriju sigurno niste znali.

Izvor: MN Press

Svašta smo saznali o Nikoli Otaševiću u njegovom gostovanju u "Jao Mile" podkastu. Od toga da je imao problema jer je pobedio Partizan, preko priče o fudbalskoj karijeri u "beton ligi", pa sve do Međuopštinskih omladinskih sportskih igara.

Kao Užičanin igrao je za svoj grad na MOSI igrama u Požegi, a kako je to bilo u komšiluku rešio je da se ne vraća kući. Ekipa je izašla u grad, a nakon toga su pred jutro rešili da prespavaju u kolima. Neko na sedištu, a Otašević u gepeku!

"Sećam se jedne sezone bile su MOSI igre u Požegi i nama je Požega blizu. Gde ćemo da se vraćamo, nećemo da se vraćamo... Utakmice kreću od ujutru u osam. Mi uveče u gradu, nas četvorica glavnih igrača. ovi svi otišli na spavanje Mi celu noć u gradu, ujutru igramo protiv Čajniča. I sad ovi kao negde oko pet ujutru pitaju gde ćemo da se vraćamo sad? I ja kolima parkiram pored terena!", počeo je Otašević, a onda otkrio da je ujutru prepao svoje protivnike!

Kada je protivnička ekipa stigla pomislila je da tim iz Užica neće ni da se pojavi na terenu, ali su loptom probudili ekipu koja je spavala u kolima!

"Ja u gepek, ova trojica spavaju unutra i mi čujemo loptu ujutru. Kažu ovi nema Užičana, neće ni doći. Ja otvaram gepek: 'Ko neće doći?' Nas četvoro, dođe nam još jedan razvalismo ih sve!", ispričao je sjajni Nikola Otašević. 

Tagovi