Oštro!

BURA POSLE MEČA ZVEZDE, TRENER BORCA SVE ŠOKIRAO: Nadam se da će istina izaći na videlo kad sve prođe!

Autor Nikola Lalović

Trener Borca Dejan Mijatović je bio jako oštar posle poraza od Crvene zvezde i upirao je prstom na dešavanja u ABA ligi.

Izvor: YouTube/KK Borac Čačak

Crvena zvezda se namučila u Čačku u meču sa domaćim Borcem, a posle utakmice trener Dejan Mijatović je mogao da bude zadovoljan viđenim na parketu. Publika je bodrila svoju ekipu, Hejl i Novaković su odigrala sjajan meč, centri su bili odlični u skoku, ali to na kraju nije bilo dovoljno za senzaciju. 

"Čestitke Zvezdi na pobedi i čestitke mojim momcima koji su ostavljali srce na parketu, zaista su izgarali i dali sve od sebe. Igrati protiv Crvene zvezde koji je evroligaški tim, uspeti da ih nadskočimo, da u kontranapadu imamo 15 poena naspram njihovih 9... Imali smo kontrolu nekih bitnih i važnih segmenata igre koje nismo imali u ranijim utakmicama sa Crvenom zvezdom tako da smo uspeli da se nosimo. Na kraju ta duža klupa i rotacija i kvalitet su došli do izražaja", rekao je Mijatović. 

On se potom zahvalio publici koja je još jednom napunila halu i bila uz svoje momke svih 40 minuta. Uz sve to, ka drugoj strani nije pokazan nijedan loš gest. 

"Čestitke velike čačanskoj publici koja je pokazala takvu širinu da je najbolhja publika sigurno na ovim prostorima,. Pozdraviti aplauzima oba tima, navijati za sopstveni tim tako, bez vređanja protivničkog tima, bez zvižduka, to može samo publika koja preko 30 godina gleda najkvalitetniju košarku. Sa tim sam ponosan na moje Čačane", rekao je on, a na kraju poslao jaku poruku!

Borac se sa MZT-om i Mornarom bori za opstanak i biće mu potrebna pobeda u Podgorici protiv Budućnosti u poslednjem kolu ako želi da ostane u eliti, a trener tima sa Morave je govorio o "raznim dešavanjima" u poslednjih nekoliko kola ABA lige. 

"Okrećemo se utakmici u Podgorici, ostalo je još 40 minuta. Ne znam šta bih rekao o ovim dešavanjima okolo vezano u zadnja tri-četiri kola. Nadam se da će istina izaći na videlo kad bude ovo sve prošlo. Još jednom čestitke mojim momcima na svemu što su pružili jer je psihološki bilo teško da odigraju ovu utakmicu zbog svega što se dešava. Eto, toliko", završio je Dejan Mijatović.