DA LI JE MOGUĆE?!

NBA KOŠARKAŠ SAM SEBI POLOMIO ŠAKU! Vikali "ućuti, ku**o", izbila tuča, razdvojio ih, a on NAJGORE PROŠAO

Autor Milutin Vujičić

Mladi košarkaš Minesote Džejden Mekdenijels je završio sezonu zbog frakture šake.

Izvor: Twitter/barstoolsports/Screenshot

Poslednje kolo regularne sezone u NBA ligi donelo je veliku dramu, posebno na meču Minesote i Nju Orleansa. Oni su odlučivali ko će završiti na osmom, a ko na devetom mestu, što je bitno pred plej-in, a domaći igrači su uprkos velikoj nervozi i frustraciji ipak uspeli da dođu do pobede. Slavili su 113:108, ali su "platili žestoku cenu" toga pošto su viđena dva incidenta u koja su bili uključeni njihovi igrači!

Prvo je Rudi Gober udario svog saigrača Kajla Anderson na tajm-autu, da bi nakon toga da bi posle "razdvajanja" najgore prošao Džejden Mekdanijels. Nije ga niko udario, sam je sebi napravio problem...

Dok je odlazio u svlačionicu, Mekdenijels je iz frustracije pesnicom udario u zid i odmah se videlo da to nije bezazleno. Držao se za šaku na klupi Minesote, da bi nakon susreta odmah otišao na rendgen gde je utvrđeno da ima frakturu. Pred njim je sada dug oporavak i za njega je sezona završena, a sve zbog toga što nije znao kako da "kanališe" svoj bes zbog velikih problema unutar svlačionice "vukova".

Sam je sebi napravio problem i "izbacio" se sa utakmice protiv Lejkersa za sedmo mesto, a pitanje je da li će u tim biti vraćen i Gober, iako se izvinio Kajlu Andersonu. Objašnjeno je da mu je saigrač rekao "ućuti, kučko", zbog čega se Francuz iznervirao i zahvatio pesnicom Andersona, da bi potom bio udaljen sa utakmice. Nezdravi odnosi!