Nekorektno

TO JE SR*NJE, JOKIĆ LAŽE ZA MVP NAGRADU! Embida pitali za trofej, on ŽESTOKO napao Srbina!

Autor Nikola Lalović

Džoel Embid očigedno žarko želi MVP nagradu, a na putu ka njoj mu stoji Nikola Jokić.

Izvor: Profimedia

Nikola Jokić još uvek čeka da vidi sa kim će igrati u NBA plejofu, dok njegov rival u trci za MVP nagradu Džoel Embid već zna da će njegova Fila igrati sa Bruklin Netsima. Ipak, pred plejof on je našao vremena da "bocne" Nikolu Jokića!

On je u razgovoru sa poznatom američkom novinarkom Rejčel Nikols pričao o MVP trci, o tome da je dva puta zaredom završio kao drugi u glasanju, ali je izokola spomenuo i Srbina!

"Ono što ću reći je da ako ljudi kažu da ih nije briga za to, oni lažu. To je najbolja nagrada koju možeš da dobiješ kao košarkaš i mnogo znači. Ali ako bih je osvojio bilo bi sjajno. To bi potvrdilo sav rad koji ulažem. Zato mi je stalo do nagrade jer sam uložio toliko napora i ako uspem da dobijem takvo priznanje to potvrđuje da nisi gubio vreme. Ali kao što sam rekao, ako vam neko kaže da ga nije briga, to je sr*nje", rekao je kamerunski centar. 

Ovde je očigledno ciljao na dvostrukog uzastopnog MVP-a NBA lige Nikolu Jokića koji je više puta rekao da ga individualna priznanja ne zanimaju i da nije opteećen uzimanjem MVP priznanja. Sada Embid vodi u glasanju i sve je izvesnije da će biti MVP ove sezone.