Košarka

BIVŠI CENTAR PARTIZANA KRITIKUJE BUDUĆNOST! Otpustili Srbina, pa dobili LEKCIJU: "Možda nije do trenera"

Autor Nemanja Stanojčić

Ratko Varda kritikuje Budućnost posle otkaza za Vladimira Jovanovića.

Izvor: MN Press

Budućnost je u Podgorici izgubila od Borca i tako doživela sedmi poraz u 25 mečeva u ABA ligi. Posle te utakmice usledio je raskid saradnje sa Vladimirom Jovanovićem. Odluka koja je mnoge iznenadila...

Jedan od njih bio je i bivši centar Partizana Ratko Varda koji je žestoko opleo po crnogorskom klubu. Oglasio se na društvenim mrežama. "Kad onako iz nekog 'subjektivnog' ugla pogledam nešto što se tiče profesije kojm se još nisam bavio, pa možda nisam i neko ko bi smeo da k**a. Ali, ovo je jače od mene. Budućnost, po ko zna koji put nezadovoljstvo nekih neuspeha traži u trenerima. Da li se ovo ponavlja iz godine u godinu i uvek dolaazimo do zaključka - trener je kriv .Koji po redu? Pogledajte malo dublje i malo šire, možda je do nekog drugog", napisao je Varda.

Podgoričani su poručili da "žele Jovanoviću sve najbolje u nastavku karijere i da će blagovremeno obavestiti javnost o imenovanju novog trenera." ABA liga ulazi u završnicu, uskoro počinje plej-of i veliko je pitanje koji stručnjak će biti spreman sedne na "užarenu" klupu Budućnosti u ovom momentu.

Izvor: Printscreen/Instagram/vardaratko21