HIT PRIČA!

'ALO, DEBELI, NEMOJ MNOGO ĆEVAPČIĆA DA JEDEŠ! Kako je Trinkijeri "maltretirao" Micova: Stalno mi je tražio kajmak!

Autor Milutin Vujičić

Vladimir Micov prisetio se jedne sjajne epizode sa Andreom Trinkijerijem u Italiji.

Izvor: YouTube/Alesto/Screenshot

Bivši srpski košarkaš Vladimir Micov prisetio se "čudne epizode" sa Duškom Ivanovićem koji nije hteo da priča srpski sa njim u Kahi Laboral, dok ga je potpuno drugačiji slučaj sačekao u italijanskom Kantuu. U klub ga je pozvao Andrea Trinkijeri, a Micov je ostao bez teksta kada je shvatio da se Italijan više nego odlično "služi naškim". I to ga je odmah kupio da dođe u Kantu u kome je napravio prvi veći iskorak u inostranstvu.

"Sećam se, zove me Trinkijeri da potpišem za Kantu, a nisam ni znao ni ko je ni šta je ni da priča naš jezik. Zove i kaže 'alo, debeli, nemoj da jedeš ćevapčiće, nemoj da mi dođeš ovamo sa stomačinom'. Ja gledam - ko je bre to!?", nasmejao se Vladimir Micov u razgovoru za podkast "Alesto".

"Posle me je stalno maltretirao, stalno sam mu donosio kajmak u Italiju... Pa traži meso, kažem mu da to ne može, ali kajmak može u zip kesicu i da se zamrzne. Trinkijeri baš voli kajmak, ali pljeskavicu nisam mogao da mu nosim, kako da nosim meso iz Srbije?", dodao je Vladimir Micov koji je za Kantu blistao od 2010. do 2012. godine pre nego što će ostvariti unosan transfer u CSKA iz Moskve.

Ipak, kao i sa svima, tako ni sa Trinkijerijem "ne štedi reči". Priznaje da nakon njihove saradnje u Kantuu nije dobio poziv kada je pregovarao sa Partizano: "Ima veliki ego koji mu je porastao mnogo u poslednje vreme, nije me zvao za Partizan. Ima svoje mišljenje i drži se toga. Sa Partizanom, koji je tada imao dobar budžet, napravio je dosta, ali ih je potom korona uništila, sad šta bi napravio da toga nije bilo... Trinkijeri ima ozbiljan talenat i karakter, ali nije vodio toliko veliku ekipu ili napravio neki fenomenalan rezultat. Da zaslužuje bolju ekipu, da, ali da li će se to desiti - videćemo. Još je mlad za trenera, ali ima ozbiljan talenat. Ima na sve to i balkanske krvi, mama mu je iz Hrvatske...".