Problematičan

HAOS - JOKIĆ IZAŠAO, IZBILA TUČA NA TERENU: "Slou Mo" se prvo potukao sa SAIGRAČEM, pa krenuo na rukija Denvera! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Kajl Anderson je u ovom plejofu već dva puta bio u centru pažnje zbog tuče, a tek je krenula serija sa Denverom!

Izvor: Twitter/The Atlethic

Iako je utakmica odavno bila rešena pred kraj treće četvrtine na meču Denvera i Minesote na startu NBA plejofa videli smo tuču! Nikola Jokić je izašao da odmori, ostalo je 35 sekundi do kraja tog perioda i onda su se sukobili Kajl Anderson i Kristijan Braun! 

Krilni košarkaš Minesote je šutnuo i bio je fauliran od strane rukija Denvera, a onda se naljutio i krenuo da prebije igrača koji ga je čuvao! Gurnuo je svog čuvara, onda ga zakačio laktom, ali srećom su se odmah tu našli veteran Džef Grin kao i Džamal Marej koju su zadržali dvojicu košarkaša i sprečili ih da tuča preraste u nešto ozbiljnije. 

Na kraju su sudije pregledale snimak, videle da je Kajl Anderson krivac za celu situaciju i dosudile su mu nesportski faul. Pogledajte ovu situaciju: 

Nije ovo prvi skandal Kajla Andersona u NBA. Na startu plej-in turnira "Slou Mo" se potukao i to sa saigračem. Tada je na klupi navodno rekao Rudiju Goberu da je "k*čka", nakon čega ga je francuski centar udario. Nakon haosa koji se desio tokom utakmice sa Nju Orleans Pelikansima, najgore je zapravo prošao Džejden Mekdanijels, mladi krilni košarkaš koji je razdvajao dva saigrača. 

On je frustriran situacijom u timu kada je izlazio sa terena udario u zid svlačionice rukom i sam sebi polomio šaku. U meču sa Denverom je uspeo da zaigra i neće videti plejof ove sezone jer je u pitanju ozbiljnija povreda.