Uh...

JOKIĆ PATOSIRAO RIVALA, SVI OSTALI U ŠOKU: Udario ga sa obe ruke u grudi, sudije prekinule meč! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Nikola Jokić se vratio na parket, očigledno je ispao iz ritma i onda je neoprezno startovao na Entoniju Edvardsu.

Izvor: Twitter/printscreen/@BleacherReport

Nikola Jokić je odigrao fantastičan meč protiv Minesote iako je igrao manje od 30 minuta. Njegov Denver je razbio Minesotu, poveo sa 1:0 u seriji, a Srbin je radio šta je hteo svojim čuvarima Rudiju Goberu i Karlu Entoniju Taunsu, 

Videli smo i tuču na ovom meču na kraju treće četvrtine kada je Kajl Anderson udario Kristijana Brauna nakon čega je izbio haos na terenu, a Nikola Jokić je bio na klupi. Kada se vratio na teren sredinom četvrte četvrtine na sedam minuta do kraja meča uradio je nešto što se od njega ne očekuje.

Dvostruki uzastopni MVP NBA lige je udario Entonija Edvardsa sa obe ruke u grudi! On je kasnio na preuzimanju brzog beka Timbervulvsa, a onda je neoprezno ispružio ruke ka Edvardsu u nameri da ga zaustavi u prodoru. Ipak, nije dobro procenio njegovo kretanje i obe ruke su završile na gruduma beka Minesote koji je pao kao pokošen. Pogledajte taj momenat:

Zbog ovoga su sudije prekinule meč na kratko i otišle su da gledaju snimak. Nakon dugog pregledanja video materijala zaklučili su da je srpski centar preterao i dosudili su mu nesportsku ličnu grešku.

Ipak Jokić je čim je Edvards pao priznao svoju grešku, pružio ruke rivalu i pokazao koliko ceni fer plej. Bez pogovora je primio kaznu koja mu je određena i nastavio meč. Na kraju je utakmicu završio sa 13 poena 14 skokova i 6 asistencija.