Šta mu rade..

SRAMOTA! JOKIĆA TUKU, SUDIJE ĆUTE: MVP nije dobio NIJEDNO BACANJE, pa POBESNEO - o njegovoj reakciji se priča! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Nikola Jokić nema nikakvu zaštitu kod sudija iako je dvostruki uzastopni MVP NBA lige.

Izvor: Profimedia

"To je prilično nenormalno!", rekao je Eron Gordon kada su mu rekli da Nikola Jokić nije izveo nijedno slobodno bacanje na trećem meču serije između Minesote i Denver Nagetsa! 

Srpski centar je ponovo briljirao sa 20 poena, 12 asistencija i 11 skokova, upisao je novi tripl-dabl, a iako su ga Rudi Gober i Karl Entoni Tauns tukli tokom celog meča ispod koša nijednom nije dobio priliku da zaradi poene sa linije penala.

U jednom trenutku kada se vraćao u odbranu srpski centar se udario po rukama, grudima i stomaku i gledao prema sudijama u nameri da pokaže gde ga defanzivci udaraju, ali do kraja meča nije dobio nijedan faul. Navijačima je to ličilo na popularni ples, pogledajte i zašto:

Na kraju meča Srbin je komentarisao igru svog tima, a o suđenju i odbrani nije želeo da priča previše. Ocenio je Denver kao vrlo dobar u ovoj seriji. "Reći ću da smo zaslužili 4+ jer imamo neke loše momente, ali u globalu imamo znamo i razumemo šta želimo da uradimo", rekao je on.

Sada sledi mali odmor pa u ponedeljak od 3:30 sledi četvrti meč serije, a kako je rekao Majk Maloun posle meča "Denver ne želi da se vraća kući", već žele već sada da završe sve.