SESTRA NBA ZVEZDE OSUĐENA NA DOŽIVOTNU ROBIJU! Zverski ubila i opljačkala ženu (84) - slomila joj lobanju u toaletu!

Sestra jednog od najboljeg košarkaša sveta osuđena na doživotnu kaznu zatvora zbog surovog ubistva.

Profimedia

Kimeša Vilijams, sestra jednog od najboljih košarkaša NBA lige Kavaija Lenarda (31), osuđena je na doživotnu kaznu zatvora zbog ubistva starije žene u kupatilu kazina u Kaliforniji 2019. godine. Ona je zajedno sa saučesnicom, Kendes Taunsel, bila optužena da je ubila 84-godišnju Afaf Asad u kupatilu kazina, tako što joj je doslovno slomila lobanju i ukrala njenu torbicu. Asad je preminula nekoliko dana posle brutalnog napada, objavili su američki mediji. U trenutku ubistva, utvrđeno je da je nesrećna žena kod sebe imala između 800 i 1.200 dolara.

Vilijams i Taunsel osuđene su za ubistvo prvog stepena, kao i za pljačku i za zlostavljanje starije osobe. Rođak Kavaija Lenarda potvrdio je 2019. da je Kimeša sestra slavnog NBA košarkaša, dvostrukog NBA šampiona i dvostrukog MVP-a finala.

Lenardov tim, Los Anđeles Klipersi, u ovom trenutku igraju plej-of seriju protiv Finiks Sansa, ali dominantni košarkaš ne igra zbog povrede, mada su mnogi njegovo odsustvo odmah povezali sa vešću o ubistvu koje je počinila njegova sestra. Kavai je najmlađe dete među petoro dece i ima četiri sestre. Njegov otac je ubijen u januaru 2008. godine u zloglasnom Komptonu u Los Anđelesu, u svojoj auto-perionici. Lenard je i pored toga sutradan uveče izašao na teren i emotivno se slomio.

Privatno veoma povučen i zatvoren, Leonard nije nikad govorio javno o svojoj porodici, ni o svom privatnom životu. Njegova sestra otišla je na doživotnu robiju zbog pljačke u godini u kojoj je Kavai zaradio 39,3, miliona dolara saom za jednu sezonu. On je u leto 2021. potpisao četvorogodišnji ugovor sa Klipersima na 176 miliona dolara, prema procenama od prošle godine, po minutu zarađuje 11,385 dolara.