Drama

DRAMA! JOKIĆ IMAO NESTVARAN DABL-DABL, ALI JE PORAŽEN: Produžetak, 43 poena MVP-a i poraz koji boli! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Nikola Jokić je igrao fantastično, postigao je 43 poena i imao je dabl-dabl, ali nije pomogao svojoj ekipi!

Izvor: Profimedia

Kakvu smo dramu gledali u Minesoti! Igralo se preko 50 minuta košarke, otišao je meč u produžetak, ali je na kraju tim Timbervulfsa preživeo i gledaćemo peti meč pejof serije sa Denverom. Posle produžetka bilo je 114:108 za domaći tim koji je smanjio na 3:1 u seriji. 

Srpski centar Nikola Jokić je bio apsolutno prvo ime meča sa 43 poena, 11 skokova i 6 asistencija, ali ni njegova fenomenalna partija nije donela trijumf ekipi iz Kolorada. Nisu ga pratili sairači pa je tako Džamal Marej bio samo solidan sa 19 poena, 7 skokova i 5 asistencija, Majkl Porter je imao 15, a Eron Gordon 14 poena.

Sa druge strane blistali su bekovi! Entoni Edvards je ubacio čak 34 poena uz 6 skokova i 5 asistencija, dok je iskusni Makl Konli dodao 19 poena i 8 uspešnih dodavanja. Karl Entoni Tauns je dao 17 poena uz 11 skokova, a Rudi Gober je na 14 poena imao 15 skokova.

Iako je prvi trener Denvera Majk Meloun rekao u obraćanju posle treće utakmice da njegov tim ne želi da se serija vrati u Denver, sada je to neizbežno. Naredni meč u kome su Nagetsi domaćini na programu je u sredu u 3:00 po srpskom vremenu.