BLEDO

ČIM JE BOGDAN BLED, ATLANTA JE U PROBLEMU: Prvo pogurao Hokse ka pobedi, pa bio loš u porazu!

Autor Nikola Lalović

Bogdan Bogdanović je bio prilično tih u porazu svog tima od Bostona i sada je Atlanta na korak od ispadanja iz plejofa.

Izvor: Profimedia

Bogdan Bogdanović i Atlanta Hoksi su na korak od eliminacije iz plejofa! Uspeli su u prošlom meču da savladaju Boston i smanje vođstvo Seltiksa u seriji, ali sada su poraženi na svom terenu 129:121 i na korak su od kraja sezone.

Boston vodi 3:1 u seriji posle nove sjajne partije Džejsona Tejtuma koji je postigao 31 poen uz 7 skokova i 4 asistencije i konačnog uključivanja Džejlena Brauna sa 31 poenaom, 4 skoka i 3 asistencije u seriju, tim Džoa Mazulje je na korak od prolaska dalje. Njihova dubina sastava se jasno videla na ovom meču pošto je Markus Smart dodao 19, Derik Vajt 18, Malkom Brogdon 14, a Robert Vilijams 13 poena. Al Horford je ostao bez poena, ali je upisao 11 skokova!

Kod Atlanta Tre Jang je dao 35 poena uz 15 asistencija, Deandre Hanter je to ispratio sa 27 poena i 7 skokova, a Dežonte Marej je dodao 23 poena, 9 skokova i 6 asistencija, ali su svi ostali podbacili, pa i Bogdan Bogdanović. Srpski košarkaš je imao samo 8 poena na ovom meču.

Ipak, nije sve gotovo. Sa jednom pobedom sada Atlanta ide u goste svom rivalu i u sredu će igrati od 1:30 sa Seltiksima gde će probati da ih iznenadi i ostane u seriji.