OGLASIO SE

OBRADOVIĆ JE NAJVEĆI UDARAC ZA MOĆ NEBOJŠE ČOVIĆA! Hrvat oduševljen Partizanom i Željkom - spomenuo je i Tita!

Autor Nemanja Stanojčić

Hrvatski novinar oduševljen je Željkom Obradovićem i Partizanom.

Izvor: MN Press

Hrvatski novinar Tvrtko Puljić oduševljen je Željkom Obradovićem i Partizanom. U svojoj kolumni za "Jutarnji list" izneo je niz hvalospeva na račun trofejnog stručnjaka, a spomenuo je i Nebojšu Čovića. Aplauzi i ovacije koje srpski trener dobija na gostovanjima širom Evrope bili su jedan od delova koji je posebno istakao.

U kolumni pod nazivom "Neka sude Slovenci i Zadar je u polufinalu" spomenuo je šefa struke Partizana. "Željko Obradović je bio, pokazaće vreme, najveći udarac za moć Nebojše Čovića. Obradović, devetostruki evropski prvak, postao je u godinu i po dana prikazanje samog Josipa Broza Tita na prostoru na kojem se igra ABA liga i koji je činio nekadašnju državu. Nema tog mesta u koje Obradović ne stigne, a da ga sa tribina ne dočekaju ovacije, a uporedo s tim, jer je veliki, najveći trener, Obradović je od Partizana stvorio takav tim, da od njega sada drhti i Real Madrid. Jedini koji je više puta osvajao od Željka Obradovića", navodi Tvrtko Puljić u svojoj kolumni.

Isti novinar je pre nekoliko dana priznao i da je ljubomoran na Srbiju zbog košarke. "U Beogradu pravi spektakl i ludilo, a kod nas zabavljači lakih nota kojih se za 38 godina niko neće sećati", napisao je u svojoj tadašnjoj kolumni. Što se crno-belih tiče, oni su otputovali u Madrid i tamo ih čeka četvrtfinalna serija sa Realom u top8 fazi Evrolige.