Podrška!

LUKA DONČIĆ GLEDA ZVEZDU U LJUBLJANI! Voljeni klub u njegovom gradu - NBA superstar to nije smeo da propusti! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Crveno-beli imaju poznatog navijača na tribinama.

Izvor: ArenaSport 1 / printscreen

Košarkaši Crvene zvezde igraju poslednji meč u ligaškom delu regionalnog takmičenja u Ljubljani, a susret protiv Cedevita Olimpije gleda i njen veliki navijač iz NBA lige. Luka Dončić, čiji je Dalas potpuno podbacio u finišu sezone, trenutno ima višak slobodnog vremena pa je rešio da u rodnoj zemlji isprati gostovanje omiljenog tima.

Kamere televizije "Arena sport" uhvatile su tokom uvodnih minuta treće deonice kadar u kojem se vidi jedan od najboljih svetskih košarkaša. Njegov otac Saša radi kao stručni konsultant tokom mečeva regionalne lige, a znamo da je i Luka dobro upućen u dešavanja u ovom takmičenju. Iako mu termini često ne odgovaraju, on koristi prilike da prati Zvezdine rezultate.

Takvu situaciju imali smo više puta tokom ove sezone. Luka je na svojim društvenim mrežama često kačio fotografije na kojima se videlo da gleda Zvezdine utakmice u Evroligi, ali i u ABA ligi gde crveno-beli brane titulu. Ovakva podrška mogla bi da doda novu energiju timu Duška Ivanovića pred plej-of koji će biti izuzetno zanimljiv.

Podsećamo, doigravanje u ABA ligi počinje 28. aprila, a Crvena zvezda će za protivnika u četvrtfinalu imati ekipu Zadra. Hrvatski tim je u prvom delu sezone naneo poraz Zvezdi u Beogradu, a taj neuspeh koštao je posla vladu Jovanovića koji je počeo sezonu na klupi najboljeg regionalnog tima u prethodnoj sezoni.