HIT!

SRBIN POGLEDAO BROJKE I "ZINUO" ZBOG BATLERA: Hit reakcija Jovića najbolje opisuje senzaciju u NBA! (VIDEO

Autor Milutin Vujičić

Nikola Jović ima od koga da uči u Majamiju jer je Džimi Batler pokazao da je plej-of "zver".

Izvor: Twitter/TheHoopCentral/Screenshot

Džimi Batler odigrao je fantastičan meč prethodne noći i sa 56 poena je Majami odveo do senzacionalne pobede nad Milvokijem (119:114), pa ih tako još jedan trijumf deli od prolaska u polufinale istočne konferencije. Malo ko je davao šanse Majamiju u duelu sa Milvokijem, najboljim timom regularnog dela sezone, međutim povreda Janisa Adetokunba u nevreme osokolila je Hite, a posebno Džimija Batlera koji uvek blista u plej-ofu.

Statistika kaže da je Batler postavio rekord franšize, a dobro znamo ko je sve igrao za Majami, pa je zato i srpski košarkaš Nikola Jović oduševljeno gledao u brojke koje su se pojavile na ekranima na kraju utakmice...

Tamo je pisalo da je Batler ubacio 56 poena tako što je pogodio 19 šuteva iz 28 pokušaja (tri od osam za tri, 15/18 sa slobodnih bacanja), a uz to je imao i devet skokova i dve asistencije. Sve to uspeo je da uradio za 40 minuta na parketu (dakle jedva da je odmorio), a posebno neverovatan podatak je da je izgubio svega jednu loptu. Ne treba posebno podsećati da je većinu vremena upravo provela kod njega u rukama.

Nažalost, Nikola Jović nije dobio priliku da zaigra u plej-ofu protiv Milvokija, ali je zato postao "mim" na društvenim mrežama zbog reakcije na maestralnu partiju svog saigrača kome su navijači čak skandirali "MVP". Ipak, Batler je rekao da ne zaslužuje tu nagradu i da misli da ide u ruke Žoela Embida.