Drama!

JANG NESTVARNOM TROJKOM UGASIO BOSTON - BOGDAN ODMAH PRITRČAO: "Najprecenjeniji" igrač razbio Seltikse! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Delovalo je posle prva dva meča da će ovo biti šetnja za Boston, ali Tre Jang se potrudio da sjajnom trojkom "istera" i šesti meč! Iako je nedavno proglašen za najprecenjenijeg igrača NBA lige, Jang je opet dokazao kakav je majstor.

Izvor: Profimedia

Atlanta je živa! Mnogi su ih otpisali u seriji sa Boston Seltiksima, ali je Tre Jang doneo neverovatnu pobedu u "TD Gardenu" i ostavio je svoj tim u plejofu. Jang je meč završio sa 38 poena, a on je postigao poene za pobedu svog tima. Bilo je 117:116 na 7,3 sekunde do kraja, dobio je loptu iz auta na svojoj polovini, nadriblao do devet metara u ubacio trojku za pobedu! Na semaforu je ostalo 1,8 sekundi, što nije bilo dovoljno za Boston da se vrati u meč.

Bogdan Bogdanović je bio jedna od opcija u posledjem napadu, čekao je u korneru pas svog pleja koji je bio raspoložen i koji je dao 14 asistencija na meču, a kada je video pogodak za trijumf, prvi je dotrčao do Janga i odmah mu čestitao i pozdravio se sa njim. Pogledajte ovu trojku: 

Džon Kolins se konačno pojavio u ovoj seriji i ubacio je 22 poena, a Bogdan Bogdanović je imao fantastičan meč sa 18 poena, 6 skokova i 5 asistencija. Kod Bostona Džejlen Braun je ubacio 35 poena uz 7 skokova i 5 asistencija, ali je Džejson Tejtum imao samo 19 poena, 8 skokova i 8 asistencija. 

Sada Boston vodio sa 3:2 u seriji i ona se seli u Atlantu. Šesti meč je na programu u četvrtak od 22:00 i tada će Boston želeti da završi seriju, a Atlanta da ostane u njoj! Dok Boston i Atlanta i dalje igraju mečeve prve runde, Denver i Finiks su zakazali duel polufinala Zapada.