Odustanite!

MA, NIŠTA MU NE MOŽETE! Dvojica skakala na Jokića, tukli ga, on opet ubacio TRIPL-DABL za čas!

Autor Nikola Lalović

Iako su ispod koša stalno "sevali" jaki startovi i udarci, Nikola Jokić je uspeo da ubaci novi tripl-dabl, svoj osmi u karijeri u plejofu.

Izvor: Twitter/printscreen/@Nuggets

Nikola Jokić i Denver Nagetsi su prošli dalje u polufinale Zapada gde će se sastati sa Finiks Sansima. Tu će Jokić morati da se susretne sa Deandre Ejtonom, ali teško da će ga centar sa Bahama tući kao što su to činili visoki igrači Minesote. 

Menjali su se Rudi Gober i Karl Entoni Tauns na Jokiću, a i u četvrtom meču plejof serije su ga pošteno prebili! Na nekim mečevima u plejofu srpski centar nije dobio nijedno slobodno bacanje, a na sve ovo se samo - nasmešio! 

U jednom od napada pete utakmice serije na njega su skočili Entoni Edvards i Karl Entoni-Tauns, obojica su ga potkačili, ali nije bilo dovoljno. Lopta je ušla u koš, hala je eksplodirala, a Jokić se samo smeškao! Pogledajte:

"Oni su nezgodan tim, ne odustaju. Došli su ovde da se bore. Mislim da smo imali priliku da zavrđimo meč ranije, ali mislim da je najbitnije da smo prošli u narednu rundu. Mi smo se borili jedni za druge, u odbrani i napadu. Ceo meč sam promašivao šuteve, nije ovo bila moja noć. Ali ostao sam agresivan, verovao sam u sebe, a mislim da su i moji saigrači verovali u mene", rekao je Nikola posle meča. 

Sada slede dueli sa Finiks Sansima gde će sa druge strane imati Deandrea Ejtona, ali i snažnog Bismaka Bijomba i nekadašnjeg centra Partizana Džoka Lendejla.