GLASANJE

KAKO ĆE JOKIĆ I DENVER REAGOVATI NA OVAJ TEKST? Već su otpisali Nagetse i Srbina - ISPADAJU u polufinalu!

Autor Nemanja Stanojčić

Nikola Jokić i Denver izgubiće od Finiksa u polufinalu Zapadne konferencije NBA lige predviđaju novinari ESPN-a.

Izvor: Profimedia

Nikola Jokić i Denver izgubiće od Finiksa u polufinalu Zapadne konferencije. Tako prognoziraju novinari portala "ESPN" koji su izneli svoje predikcije o predstojećoj seriji Nagetsa i Sansa. U glasanju koje je objavljeno na njihovom zvaničnom sajtu, njih 12 glasalo je za tim koji predvode Kevin Durent i Devin Buker, a samo četvoro bilo je na strani sastava Majkla Melouna.

Od novinara koji su glasali za tim srpskog centra bili su Bobi Marks, Ramona Šelburn, Om Jangmisuk i Džeri Bembri, svi oni očekuju da će poslednji, sedmi meč, rešiti pitanje prolaska i da će Denver proći sa skorom 4-3. Kada su u pitanju novinari koji su glasali za Sanse, uglavnom su prognoze bile da će dobiti u seriju u šest mečeva.

Videli su to i navijači Denvera koji su se dodatno naoštrili posle ovakvih prognoza. "Iznenađen sam što je njih četvoro izabralo Nagetse. Biće baš lep osećaj kada dobijemo ovu seriju", napisao je Mark, jedan od navijača ekipe koju predvodi Jokić. Verovatno će ovo da bude još jedan motiv više za Melouna i njegove izabranike. Prvi meč igra se u noći između subote i nedelje (2.30 po srpskom vremenu), a ukoliko se zaista bude igrala "majstorica", sedmi duel na programu je 14. maja, termin još uvek nije poznat. Prva dva duela igraju se u Denveru, naredna dva u Finiksu, a onda se domaćinstva menjaju naizmenično ako se serija produži. Dalje ide tim koji prvi dobije četiri utakmice.