HM

JAVILI DA JE DEJVIS U KOLICIMA, A U STUDIJU SMEH!? Šek plakao od smeha, brisao suze - nisu mogli da ga smire (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Šekil O'Nil se poneo pomalo detinjasto nakon povrede Entonija Dejvisa.

Izvor: Twitter/Bleacher Report/Screenshot

Sjajni košarkaš Lejkersa Entoni Dejvis zaradio je nezgodnu povredu u petoj utakmici plej-of serije protiv Golden Stejta. Na oko sedam minuta do kraja utakmice, Dejvis je bio u borbi za loptu, a nespretno ga je laktom u lice udario Luni, posle čega je igrač Lejkersa počeo da se drži za glavu. U prvi mah nije delovalo toliko strašno, međutim bol je bila tolika da je morao da izađe iz igre, potom i da ode u svlačionicu da mu ukažu pomoć.

Entoni Dejvis se držao za glavu i činilo se da gubi ravnotežu, posle čega je odlučeno da mora da sedne u kolica kako se ne bi srušio u hali, što je mnoge začudilo, neke i zasmejalo poput Šekila O'Nila.

Legendarni centar je počeo da gužva papire u emisiji kako bi se suzdržao da se ne nasmeje zbog tuđe nesreće, međutim nije uspeo u tome. Dok je Keni Smit pričao, jasno se čulo kako se O'Nil smeje, da bi mu se u tome pridružio i Čarls Barkli. Zbog osetljivosti situacije nisu smeli da kažu čemu se smeju, pošto bi sigurno po njima bilo i drvlje i kamenje zbog "crnog humora", ali bilo je više nego jasno šta ih je nasmejalo do suza.

Pogledajte trenutak kada O'Nil nije mogao da se suzdrži kada su ga obavestili da je Entoni Dejvis u kolicima zbog povrede glave, čak verovatno i oka: