SJAJNO

NIKOLA, ŠTA SAD? OPUSTIĆU SE, GLEDAĆU TRKE KONJA! Jokić briljrao, pa napravio šou pred kamerama posle meča!

Autor Nemanja Stanojčić

Nikola Jokić dao je izjavu na terenu odmah posle pobede protiv Finiksa.

Izvor: Profimedia

Nikola Jokić se poigravao, odveo je Denver u finale Zapada u NBA ligi. Upisao je novi tripl-dabl (32, 12as, 10sk) i srušio Finiks na gostovanju u šestoj utakmici (125:100) za ukupnu pobedu od 4-2 u seriji. Sada čeka pobednika duela Lejkersa i Golden Stejta.

Po završetku meča srpski igrač dao je izjavu na terenu i kao što se očekivalo, bio je odlično raspoložen. Prvo je upitan o mentalitetu sa kojim je ekipa ušla u šesti meč na gostovnaju. "Isto kao i u svakoj utakmici, znali smo šta očekujemo, kao da igramo kod kuće, da budemo agresivni, da ih nateramo na teške šuteve, uspeli smo", rekao je Jokić.

Posebno je pohvalio Kentavijusa Koldvela-Poupa koji je imao odičan meč (21, 5sk, 3as). "On je bio šampion, ustvari jeste šampion, zna šta je potrebno za pobede, odličan je u odbrani, ume da ubaci poene u napadu, glasan je, zna šta treba da kaže."

Denver je ponovo u finalu konferencije, prvi put posle 2020. godine, a Nikola je u svom stilu odgovorio šta će raditi dok čeka da se serija Voriorsa i Lejkersa završi. "Verovatno ću gledati mog prijatelja koji učestvuje u trkama konja u Italiji, biću uz porodicu, nadam se da će biti sunčano i da ću moći da budem napolju na bazenu. Opustiću se", zaključio je Jokić.