KNEDLA U GRLU

MILKA DŽIKIĆ UPLATILA NOVAC ZA PORESKI DUG PARTIZANA PRE SMRTI! Njen potez rasplakao Grobare: "Nesebično je volela klub"

Autor Nemanja Stanojčić

Milka Džikić uplatla je novac za otplatu poreskog duga Partizana pre smrti..

Izvor: MN Pess

Milka Džikić preminula je u utorak posle duge i teške bolesti. Majka Aleksandra Džikića bila je verni navijač Partizana, često je dolazila na utakmice, pružala podršku voljenom klubu, a njen potez rasplakao je Grobare. Pre smrti je uplatila novac za otplatu poreskog duga kluba. Na spisku ljudi koji su uplatili sredstva u akciji "Jedan Partizan imamo" našlo se i njeno ime.

Primetili su to i navijači. "Nesebično je volela Partizan. Slava joj", napisao je jedan od fanova crno-belih i izavao reakcije mnogih. "Žena velikog srca", stoji u jednoj objavi. U jednom intervjuu je opisala koliko voli crno-bele. "Gledam Partizan preko 30 godina, navijam od srca, ne propuštam mečeve. Sneg, kiša, poledica, ove koji ne dolaze nazivam izdajiacama. Žale se na kišu, kakva kiša", ispričala je Milka jednom prilikom...

Njen sin Aleksandar je sa Hapoel Jerusalimom prošao u finale FIBA Lige šampiona i posle tog meča je plakao, svi su znali zašto. "Nisam plakao zbog prolaska u finale, sve ostalo je moja privatna stvar. Nije mi bilo drago kada je to postalo javno", rekao je Džikić na konferenciji za medije i potvrdio da je sahranu u dugovoru sa porodicom pomerio na ponedeljak.