Rešeno?

SNIMA FILMOVE ZA ODRASLE, GLEDA JOKIĆA I MRZI NJEGOVOG SAIGRAČA: Vrela Lana napravila HAOS posle meča Denvera! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Posle ovog njenog posta sve se trese, mnogi tvrde da je Jokićev saigrač zapravo otac deteta Lane Rouds.

Izvor: Source: Instagram/lanarhoades/printscreen

Izgleda da je otac deteta Lane Rouds saigrač Nikole Jokića! Zvezda filmova za odrasle i jedna od najpopularnijih glumica iz erotskih filmova Lana Rouds podigla je veliku buku kada je objavila da je otac njenog deteta aktivni NBA košarkaš koji je nastupao za Bruklin Netse.

Sumnja je prvo pala na Kevina Durenta, pa potom i na Blejka Grifina, ali nakon druge utakmice finala Zapada između Denvera i Lejkersa sada se sumnja da je to Brus Braun! Lana je gledala ovaj meč, komentarisala je igru, a osvrnula se i na Brusa Brauna!

Ovaj 26-godišnji krilnoi košarkaš je u NBA ligu ušao 2018. godine kao 42. pik kada su ga uzeli Detroit Pistonsi. Posle dve godine u "gradu motora" prešao je u Bruklin gde je takođe potrajao dve sezone, a zatim je u julu 2022. potpisao za Denver. On je jedan od ključnih igrača sa klupe Nagetsa, a na ovom meču je imao 12 poena, 5 skokova i 3 asistencije, dok je u prvom meču imao 16 poena, 4 skoka i 2 asistencije. 

Ranije su Brus Braun i Lana Rouds uhvačeni u dopisivanju na instagramu kada je ova lepotica napisala da Braun "izgleda dobro", a pogledajte kako zanosna Lana izgleda: 

Nije do sada Lana govorila o imenu oca svog deteta, ali je više puta vrlo oštro kritikovala čoveka koji je potpuno nestao iz njenog života kada je zatrudnela. Sin koga je rodila sada ima osam meseci, a izgleda da ipak njegov otac nije ni Blejk Grifin ni Kevin Durent, Sada je ona na svom instagramu postavila priču sa samo jednim smajlijem, a šta on znači procenite sami. Ubrzo je svoj post i obrisala, ali internet ipak sve pamti.