NIJE LEPO!

JOKIĆ POBEDIO LEBRONA, A OVAJ POBEGAO I PRE KRAJA MEČA! Odjurio u svlačionicu, nije ni čestitao protivniku... Sramota!

Autor Milutin Vujičić

Lebron Džejms se nije poneo naročito sportski u porazu Lejkersa protiv Denvera.

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena Lebron Džejms je na korak od eliminacije iz plej-ofa. Denver je napravio "brejk" u Los Anđelesu i sada mu je potrebna još samo jedna pobeda za plasman u finale, a sudeći po partijama koje pruža Nikola Jokić - to ne bi trebalo da bude ikakav problem. Sa čak 15 poena u poslednjoj četvrtini Jokić je odveo Denver do pobede, a zatim je usledilo i veliko slavlje sa starijom braćom, dok je izostala čestitka "Kralja".

Lebron Džejms je odigrao solidan meč (23 poena, sedam skokova, 12 asistencija), ali je očigledno bio veoma ljut jer nije čekao ni zvanični kraj meča pre nego što je odjurio u svlačionicu. Na oko šest sekundi do kraja, kada je bilo jasno da je Denver došao do pobede od 119:108, Džejms više nije ni gledao na parket.

Kamere su odmah snimile kako je Džejms odjurio u svlačionicu, što će reći da nije ni čestitao protivniku koji ga je lako pobedio i poveo 3:0 u seriji. Očigledno je da je to veoma pogodilo "Kralja" koji nije mogao da istrpi suočavanje sa eliminacijom, ali nije ništa drugačiji u odnosu na većinu navijača Lejkersa koji su i pre toga počeli da napuštaju dvoranu, svesni da bi već u noći između ponedeljka i utorka mogla da se završi njihova sezona.

Ipak, treba priznati da su Lejkersi očajno počeli godinu i delovalo je da neće ni "dohvatiti" plej-of, ali su preko baraža uspeli da dođu do iznenađenja i da na putu ka finalu Zapada eliminišu Memfis i Golden Stejt, što nije mala stvar.