Počivaj u miru

"NE! OVO JE SAMO RUŽAN SAN!" Čuveni košarkaš se oprostio od preminulog jutjubera: A trebalo je zajedno da sredimo Golfa!

Autor Nikola Lalović

Vladimir Štimac se oprostio od Mirka Rašića uz emotivnu poruku.

Izvor: Twitter/printscreen/@stimac15

Poznati jutjuber i automehaničarMirko Rašić preminuo je u 33. godini, a za njim žali porodica, prijatelji, ali i svi koji su pratili njegov rad. Među njima je i poznati košarkaš i nekadašnji reprezentativac Srbije Vladimir Štimac. 

Iskusni centar koji i dalje igra košarku je jednom prilikom bio gost kanala "Neovlašćeni serviser" koji je Mirko Rašić vodio. Tada su planirali zajednički projekat, a sada se Štimac emotivno oprostio od Rašića. 

"Neeeeeeeee! A trebali smo zajedno da nađemo Golfa i da ga sredimo! Ne želim da je ovo istina i molim se Bogu da je samo ružan san! Spontan i dobar čovek sa razumevanjem prema drugima, moj brat te je toliko cenio i poštovao a i ti si niemu učinio. Odložio si početak emisije da bi on stigao da dođe i da te upozna. Neka te anđeli čuvaju. Jedno je sigurno, gore im se kola neće kvariti jer imaju tebe! Otišao si u nebeski servis! Moje duboko saučešće porodici i prijateljima. Napustio nas je dobar i pošten covek! Večna ti slava", napisao je Vladimir Štimac. Ovo je Mirko Rašić: 

Mirko Rašić je o svom poslu i strasti prema automobilima govorio i za MONDO, a mesec dana pred smrt verio je devojku i planirao je zasnivanje porodice. Pogledajte kako je izgledalo gostovanje Vladimira Štimca kod njega na kanalu: