Spektakl!

JOKIĆA VIŠE MUČI MAJICA NEGO LEBRON I DEJVIS! Amerikanci napravili HIT SNIMAK - Nikola upao u problem! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Srpski košarkaš Nikola Jokić imao većih problema sa oblačenjem majice nego sa protivnicima.

Izvor: Twitter/SportsCenter/printscreen

Košarkaši Denvera su "počistili" Lejkerse (4:0) u finalu Zapadne konferencije i po prvi put u istoriji franšize će igrati veliko finale NBA lige. Biće to prilika da impresivne partije u sezoni Nikola Jokić kruniše titulom, koja bi bila prava potvrda svega onog što radi na parketu. Do tada, Nikola Jokić bi mogao da uvežbava nešto potpuno drugačije...

Pošto je jasno da mu u NBA ligi nema ravnog, srpski centar bi mogao da se posveti oblačenju majice! Tokom proslave nakon pobede nad Lejkersima nastao je hit snimak u kojem je srpski košarkaš u centru pažnje. Njemu nekoliko pokušaja nisu dovoljni da obuče šampionsku majicu, pa je na kraju morao da odustane od toga i da prvo aplaudira treneru Majklu Melounu. Pogledajte te detalje:

Podsećamo, Jokićev Denver će se za titulu boriti protiv ekipe sa Istoka, ali još ne znamo ko će to biti. Majami je u prva dva meča napravio brejkove u Bostonu, zatim na svom terenu pobedio utakmicu za 3:0, ali se boston odgovorio brejkom i produžio seriju barem na pet mečeva. Peti meč Bostona i Majamija igraće se u Masačusetsu, a biće to još jedna "meč lopta" za tim sa Floride.