Podrška!

PARTIZANOV TRENING GLEDAO LEGENDARNI VLADE DIVAC! Bivši košarkaš u Areni, odmah pored Željka! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Nekadašnji centar Partizana, Zvezde, Lejkersa, Kingsa i reprezentacije posetio klub u kojem se afirmisao.

Izvor: YouTube/BC Partizan TV/Printscreen

Košarkaši Partizana pripremaju se za polufinale ABA lige i mečeve protiv Cedevita Olimpije, a na jednom od poaslednjih treninga pred mečeve u toj seriji na treningu ih je dočekalo iznenađenje. Legendarni Vlade Divac posetio je svoj nekadašnji klub i pružio podršku igračima pred najbitnije borbe u sezoni - bitke za regionalnu titulu!

Divac je prilikom gostovanja u Beogradskoj areni imao priliku da se pozdravi sa sportistima koje poznaje, upozna ostatak tima i ispriča se sa Željkom Obradovićem kojeg poznaje još ih igračkih dana. Njih dvojica su sedeli pored terena i posmatrali kako se igrači Partizana pripremaju za odlučujuće borbe kada je u pitanju pehar namenjen šampionu ABA lige. Ovo su detalji sa treninga: 

"Čim se Željko Obradović vratio i kada je Zoran Savić došao u Partizan znao sam da će ići uzlaznom putanjom. Doći na prag fajnal-fora je veliki uspeh, nikako neuspeh. Nadam se da će ovu sezonu završiti pobednički, zato smo tu, da ih podržimo", rekao je Divac za klupsku televiziju tima u čijem je dresu igrao i čiji je kasnije bio predsednik.

Vlade je počeo da igra košarku u timu Elan iz rodnog Prijepolja, a prvi profesionalni klub bila mu je Sloga iz Kraljeva. Usledili su Partizan, Los anđeles Lejkersi, Šarlot Hornetsi, Crvena zvezda, Sakramento Kingsi i još jednom Lejkersi, u kojima je završio igračku karijeri. Nakon nje je bio predsednik KK Partizan četiri godine, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije osam godina i generalni menadžer Kingsa, tima u kojem je stekao svetsku slavu. Pogledajte njegovu posetu treningu:

Divac na treningu Partizana
Izvor: YouTube/BC Partizan TV