BUM!

IGRAĆE S JOKIĆEM ZA TITULU, A SMUVAO JE ŠAKIRU!? Sve bruji u NBA o novom paru - Pike već PROZIVAO košarkaša!

Autor Milutin Vujičić

Spekuliše se da su Šakira i Džimi Batler u romantičnoj vezi.

Izvor: Instagram/printscreen/shakira/Youtube/printscreen/House of Highlights

Nikola Jokić se plasirao u finale NBA lige i čeka protivnika, a to će najverovatnije biti Majami koji predvodi strašni Džimi Batler. Amerikanac blista u plej-ofu i uz Jokića je najbolji igrač završnice sezone, tako da njegovoj ekipi nedostaje još jedna pobeda da izbace Boston (trenutno 3:1 u seriji). Interesantno je i kako je Batler postepeno dizao formu za plej-of, a mnogi sumnjaju da to ima veze i sa novostima na privatnom planu.

Američki mediji spekulišu da je Džimi Batler u vezi sa kolumbijskom pevačicom Šakirom koja je prošle godine raskinula vanbračni odnos sa fudbalerom Đerarom Pikeom. Tadašnji fudbaler Barselone je bio neveran i Šakira ga je ostavila, a od tada je povezuju sa brojnim poznatim ličnostima i Batler je samo poslednji u nizu.


Najveći razlog za njihovo "spajanje" je to što je Šakira sada već postala redovna na utakmicama Majamija, dok su se njih dvoje takođe zapratili i na Instagramu. Za sada nema nikakve zvanične potvrde, niti fotografije koja bi naslutila da imaju odnos koji je na većem nivou od prijateljskog, dok je jedina "veza" za sada Šakirin sin koji obožava Džimija Batlera i nosi njegove dresove na utakmicama kluba sa Floride.

Interesantno, pre nekoliko godina je Đerar Pike na Tviteru opsovao Džimija Batlera dok je gledao NBA utakmicu Čikaga, što će reći da nije naročito veliki fan njegove igre... Inače, Batler je mlađi godinu dana od Pikea, odnosno 11 od Šakire.