HIT!

ŠEK I JOKIĆ NAPRAVILI ŠOU POSLE NBA FINALA! "Hoću da upoznam tvoju braću!", pitanje o Srbiji sve nasmejalo! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Nikola Jokić je još jednom pokazao da je veliki šoumen i zasmejao je i Šekila O'Nila.

Izvor: Twitter/Clutch Points/Screenshot

Srpski košarkaš Nikola Jokić dominantno je odigrao u prvoj utakmici NBA finala sa svojim Denverom protiv Majamija (104:93) i tako su Nagetsi poveli u seriji, a odmah nakon utakmice Somborac je imao mnogo obaveza. Intervjui na terenu, konferencija za medije, ali i odlazak u improvizovani studio sa legendama košarke: Šekil O'Nil, Čarls Barkli i Grent Hil čekali su kao zapete puške da konačno uživo razgovaraju sa srpskim košarkašem.

Upravo je O'Nil bio najraspoloženiji za priču sa Jokićem i zvanično ga je primio u "društvo velikih košarkaša", dodavši da uživa u njegovoj igri kada god ga gleda. Jokić je na tako lepe reči uzvratio kada je upitan po čijoj igri je oblikovao svoju... Posle malo razmišljanja je ispalio "Šek", što je odobrovoljilo jednog od najvećih ikada. Da bi Jokić potom rekao: "Šalim se, brate!".

Takođe, Šek je tokom intervjua istakao da želi da upozna Jokićevu braću, koja su bila na utakmici zajedno sa Natalijom Jokić, a potom je dobio malo ozbiljnije pitanje - o Srbiji. Preciznije, kako se u domovini gleda na njegove uspehe u NBA.

"Iskreno, ne znam, ali mogu da vam kažem, ali znam da dobijam dosta poruka podrške. Znam da se ljudi organizuju i gledaju utakmice. U Srbiji je sada četiri ujutru, a oni i dalje gledaju utakmicu. Mislim da to pokazuje da jednostavno vole da neko iz njihovog rodnog grada igra na ovako visokom nivou", kazao je Nikola Jokić koga su upitali da li u Srbiji može da "hoda ulicom" kao običan čovek bez velike pompe, na šta je Somborac dao smešan odgovor: "Gledajući moj rodni grad - prve dve nedelje ne mogu, ali kada napravim fotografije sa svima postajem isti kao i svi oni".