Žao mu je!

"OTIŠAO SAM SA DENVEROVE ŽURKE KAD SU SE POJAVILE SVE LEPOTICE!" O ovoj izjavi bivšeg Nikolinog saigrača svi pričaju!

Autor Nikola Lalović

Ostin Rivers ne može da prežali što nije deo Denver Nagetsa u ovoj seriji finala NBA lige!

Izvor: Profimedia

Sve oči u Americi su uprte u Nikolu Jokića i Denver Nagetse koji jure prvu šampionsku titulu u istoriji kluba, a jedan čovek žali što nije sa njima! Kada se povredio Džamal Marej pokušavao je na sve načine Denver da nadoknadi njegov izostanak pa je potpisan i veteran Ostin Rivers, koji je posle sezone i po u Nagetsima otišao u Minesotu.

Prošlu sezonu proveo je u ovoj ekipi koja je eliminisana upravo od Jokića i Denvera na startu plejofa, a sin Doka Riversa i bivši plej Los Anđeles Klipersa, Nju Orleans Pelikansa, Hjuston Rokitsa, Vašington Vizardsa i Njujork Niksa ima svoj način da tuguje za propuštenom šansom da bude deo šampionskog tima.

"Otišao sam sa žurke, a onda su se pojavile sve lepotice i to je postala noć za pamćenje. A ja više nisam bio na žurki", rekao je Ostin Rivers. 

On je u dve sezone odigrao 97 mečeva za Nagetse, ali nijedan zajedno sa Džamalom Marejom u sastavu! U to vreme su mesto plejmejkera popunjavali on i Monta Moris, kasnije je tu dodat i Bouns Hajlend, a sada niko od njih nije tu. Rezervni plejevi su Redži Džekson i Iš Smit, ali oni jako malo igraju tokom plejofa.