Stari znanci

"OVO JE PRVI PUT U ISTORIJI!" ŠOU JOKIĆA I EDINA U FINALU NBA: Nikola mu prišao "besan": Nisi me ni pitao! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Nikola Jokić i Edin Avdić su bii sjajno raspoloženi nakon meča finala NBA lige!

Izvor: Youtube/printscree/Arena Sport TV

Nikola Jokić i Denver Nagetsi su izgubili drugi meč finala NBA lige protiv Majamija, a posle meča dvostruki MVP nije želeo da odgovara na neka pitanja novinara. Ipak, Edinu Avdiću i Nenadu Kostiću je sam prišao posle prve utakmice!

Iako retko daje intervjue i ne voli previše da razgovara sa medijima, Jokić dobro poznaje poznati novinarski i komentatorski par i sam im je prišao posle meča! Pitali su ga da prokomentariše prvi meč, a on je sve okrenuo na šalu i požalio se - niko ga nije pitao da da izjavu!

"Bitna pobeda stvarno za nas, ufff... Ja se izvinjavam", rekao je Nikola i počeo da se smeje, a onda se požalio: "Nisu me pitali za intervju, ja reko' je l' moguće ljudi? Istina je!"

Ipak, jedan od autora MONDO podkasta "Šesta lična" i komentator TV Arena sport Edin Avdić je otkrio da ga niko nije ni zvao; "Samo da uđe u zapisnik da je samo došao!", rekao je Edin, a Jokić se nadovezao sa:  "E, da se zna! Prvi put bu istoriji, sto odsto!"

Nakon pobede u prvom meču u drugoj utakmici saigrači Nikole Jokića nisu bili na potrebnom nivou i u neizvesnoj završnici Džimi Batler, Gejb Vinsent, Bem Adebajo i ekipa su uspeli da izjednače na 1:1 u seriji. Sada se finale seli na Floridu, gde će naredni meč biti odigran u noći između srede i četvrtka od 02:30.