U šoku

NBA ŠAMPION STIGAO NA MEČ ABA LIGAŠA I OSTAO U ŠOKU: Napisao samo tri reči, nije mogao da veruje kako se navija! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Met Barns je stigao u Hrvatsku, gledao je borbu za titulu i nije mogao da veruje svojim očima!

Izvor: Instagram/printscreen/ matt_barnes9/Youtube/printscreen/ SHOWTIME Basketball

Nekadašnji NBA šampion je stigao u Evropu i oduševio se! Gledao je Met Barns finale hrvatske lige između Zadra i Splita i oduševio se! Došao je na Balkan da razgovara sa Miškom Ražnatovićem o Nikoli Jokiću, a vreme je iskoristio da pogleda i hrvatsko finale. 

U prvom meču, koji je ostao upamćen po potezu "za kladionice"Šenona Šortera, Zadar je pobedio u Splitu, a onda je to overio i pobedom u Zadru što mu je donelo titulu. Odmah pored terena sve je posmatrao Met Barns!

"Ovo je ludilo", napisao je on na jednom od svojih instagram storija i snimio je navijače Zadra u transu! Izbacio je nekoliko storija i pogledajte kako je reagovao na atmosferu u "Gripama": 

Met Barns sada vodi svoj podkast, kao i brojni bivši i sadašnji NBA igrači, a do 2017. je bio u NBA ligi. Iako je draftovan 2002. godine nije se pojavio u NBA do 2004. kada je nastupio za Kliperse, a onda je imao epizode u Sakramentu, Njujorku i Filadelfiji. Golden Stejt mu je prvi dao pravu šansu, a onda je igrao za Finiks i Orlando pre nego što je pet godina bio u Los Anđelesu – dve u Lejkersima i tri u Klipersima. Posle sezone u Memfisu, još jedne u sakramentu oprostio se od košarke kao NBA šampion u dresu Golden Stejta 2017.