Skupo...

JOKIĆ GA UNIŠTIO U PLEJOFU I OSTAVIO BEZ 167.000.000 DOLARA: Lejkersi neće više da ga trpe, moraće mnogo bolje!

Autor Nikola Lalović

Nikola Jokić je napravio velike probleme Entoniju Dejvisu i mogao bi da ga košta mnogo.

Izvor: Profimedia

Nije mogao ništa Nikoli Jokiću u plejofu, a sada strahuje za svoju budućnost! Mnogi NBA superstarovi su polomili zube na srpskom centru, možda čak i svi koji su probali da ga čuvaju, ali Entoni Dejvis bi mogao najgore da prođe. Nakon neubedljivih duela sa Jokićem u finalu Zapadne konferencije NBA lige sada se franšiza iz Los Anđelesa razmišlja da li da produžava ugovor sa iskusnim centrom!

Nakon ove sezone Dejvis navodno želi trogodišnje produženje saradnje vredno 167.000.000 dolara, iako je 2020. potpisao petogodišnji ugovor na 190.000.000 nakon osvajanja titule. 

"Odigraće ovu sezonu sa njim, videće kako stvari stoje sa Lebronom, a onda, rizikujete posednjju godinu ugovora iz koje može da izađe i postane slobodan agent. Nadaju se da će Dejvis ostati zdrav i da ćemo videti njegove najboje partije naredne sezone. Ali mislim da nisu zaintereosvani da mu sada ponude maksimalni ugovor", rekao je Dejv Mekmenjamin sa ESPN-a. 

Dejvisu su ostale još dve godine tog ugovora koji je potpisao, ali on nakon kraja naredne sezone može da odbije poslednju godinu i postane slobodan agent. Ovom 30-godišnjaku koga sve više muče povrede se ne ide iz Los Anđelesa, ali izgleda da će naredne sezone morati da odigra više utakmica i da bude boli u ključnim mečevima plejofa.