Uh!

NBA SUPERSTAR VARAO GLUMICU ZA ODRASLE, SA DRUGOM ČEKA DETE! Brutalan napad - pikanterije "iznela" na internet! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Američki košarkaš Zajon Vilijamson čeka dete sa devojkom, a glumica iz filmova za odrasle je verovala da mu je jedina.

Izvor: Instagram/thisismoriahmills/Youtube/New Orleans Pelicans/printscreen

NBA košarkaš Zajon Vilijamson objavio je pre nekoliko dana da čeka svoje prvo dete, a vest koja se munjevito proširila po društvenim mrežama strašno je pogodila američku glumicu u filmovima za odrasle. Morija Mils je tek tada saznala da je Zajon vara, da njen plan o selidbi u Nju Orleans nema nikakvog smisla i da joj je život uništen jer je snažni centar našao "fejk po*no glumicu" - nekadašnji striptizetu i igračicu po noćnim klubovima u SAD.

Zbog toga je Morija potpuno poludela i rešila da čitavom svetu pokaže kako se oseća nakon šokantnog saznanja. Ona je za to iskoristila svoj Tviter profil na kojem je satima pisala o košarkašu kojem se svojevremeno predviđala jedna od najvećih karijera u istoriji sporta. Trenutno on nije na tom putu, a ako pitate Moriju, nije ni zaslužio velike stvari na terenu. Pogledajte kako ona izgleda:

"Izbrisala sam snimak na kojem mi fotograf sipa med u usta jer si se ti osećao poniženo, da bih ja došla na Tviter i videla kako ljubiš tu ku*vu", jedan je od njenih komentara. Morija se nije zaustavljala ni na sekund. "Pustila sam te da mi pljuneš usta tokom se*sa prethodni put. Kada si mislio da mi kažeš za tu ku*vu i da se ne selim u Nju Orleans", "Znala sam da košarkaši varaju, ali nisam očekivala da ćeš ku*vi napraviti dete", "Nisi mogao da napraviš dete pravoj po*no glumici" samo su neki od tvitova koje je napisala o košarkašu čiju veliku karijeru čeka čitava Amerika.

Njeni komentari izazvali su pravi skandal na društvenim mrežama, pa je tako Zijon Vilijamson u centru pažnje iako bi u ovim trenucima trebalo da odmara i planira početak priprema za narednu sezonu. Za sada se čini da snažnog centra Nju Orelansa nije mnogo pogodilo sve što se desilo, ali je Morija Mils nekoliko puta javno pomenula devojku sa kojom košarkaš čeka dete pa ostaje da se vidi da li će reagovati barem na to.