HIT!

JOKIĆU POSTALO NEPRIJATNO ZBOG PITANJA NOVINARKE! Milioni slušali kako hvali Somborca: "Znala sam da ćeš to reći!"

Autor Milutin Vujičić

Nikola Jokić jednostavno ne voli preteranu slavu i to se pokazalo i sinoć kada je ispisao istoriju NBA lige.

Izvor: YouTueb/House of Highlights

Srpski košarkaš Nikola Jokić još jednom je dokazao da je najbolji košarkaš na svetu maestralnom partijom za pobedu Denvera protiv Majamija (109:94) kojom su poveli 2:1 u seriji. Jokić je dominirao na obe strane parketa i na kraju je susret završio sa 32 poena, 21 skokom i deset asistencija, što je bilo dovoljno za obaranje još jednog NBA rekorda, ko zna kog već po redu u njegovom vlasništvu.

Jokić je postao prvi igrač ikada koji je u NBA finalima imao tripl-dabl sa više od 30 poena, 20 skokova i deset asistencija, a kad su ga na kraju susreta obavestili za još jedno dostignuće kraj koga sada piše samo njegovo ime, Somborac je reagovao u svom stilu i sve je ponovo nasmejao.

Pažljivo je saslušao kako novinarka deklamuje statistiku i pita ga koliko mu znači rekord, a onda se Jokić nasmejao: "Da budem iskren, ne mnogo... Srećan sam što smo pobedili, važna pobeda za nas pošto su oni i pobedili kod nas, tako da nismo hteli to da gubimo". Koliko je ovakva smirenost i skromnost postala normalna za Jokića, govori i to da je novinarka odgovorila: "Znala sam da ćeš to da kažeš".

Jokić je nahvalio svoje saigrače Džamala Mareja i Kristijana Brauna i potom dodao: "Moramo da pobedimo sledeću, o tome sada mislimo i samo tako ćemo doći do cilja".