OPA!

JOKIĆEV BRAT U KLINČU SA NAVIJAČIMA MAJAMIJA!? U dresu Srbije sedeo među RIVALIMA: "To ne bi bila fer tuča!"

Autor Milutin Vujičić

Ponovo su u centru pažnje bila i Jokićeva braća koja su sa tribina gledala treći meč finala između Denvera i Majamija, a u kojem je Nikola opet dominirao.

Izvor: Profimedia

Dok je Nikola Jokić dominirao u trećoj utakmici NBA finala protiv Majamija (109:94) i donosio svom Denveru prednost u seriji 2:1, sa tribina su ga bodrila njegova starija braća Nemanja i Strahinja. Njih dvojica su sada već postala prepoznatljiva lica, pa ih je čak prepoznao i američki komentator koji je u toku prenosa objavio da je jedan od njih ušao i u sukob sa jednim od navijača Majamija na koje je "naleteo" na tribinama!

Milioni gledalaca čuli su ove reči, ali ne i videli još snimak koji to dokazuje, pa tako brojni navijači žele i dokaz tvrdnji poznatog trenera Džefa van Gandija koji je prvi primetio da se nešto zbiva na tribinama: "Jokićev brat je na tribinama i u klinču je sa navijačem Majamija. To jednostavno ne bi bila fer tuča. Možda kad bi se borio protiv celog sektora".

Na to se nadovezao Mark Džekson, inače NBA komentator koji nije glasao za Jokića u MVP glasanju, jedini od svih koji je smelo poručio da "ti navijači Majamija treba da budu pametniji". Za sada nema informacija da li je uopšte došlo do pomenute tuče ili su jednostavno Jokićeva braća sada već toliko na takvom glasu da svaki pogled koji upute popreko znači i sukob, pošto je dobro poznato da ne daju na Nikolu.

U međuvremenu, pojavio se snimak na kome se vidi da su sedeli u sedmom redu tribina među navijačima Majamija, a tamo je bio i otac Džamala Mareja sa kojim su u dobrim odnosima i često zajedno gledaju utakmice. Prisustvovali su istorijskoj partiji i rušenju rekorda ovog srpsko-kanadskog para.