PAMTI!

JOKIĆ KRENUO U SVLAČIONICU, A ONDA JE NJIH UGLEDAO... Oduševio se, sevali blicevi zbog jednog zagrljaja! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Nikola Jokić ima veliku podršku u finalu NBA lige i to je mogao da vidi odmah posle pobede.

Izvor: YouTube/House of Highlights/Screenshot

Srpski košarkaš Nikola Jokić odveo je Denver do velike pobede nad Majamijem (109:94) uz rušenje novih rekorda za vođstvo u seriji od 2:1, nakon čega je bio vrlo raspoložen. Pre nego što je Jokić otišao u svlačionicu pogledom je verovatno tražio bliske prijatelje, možda i braću koja su bila u centru pažnje zbog sukoba, da bi potom primetio lica koja nije ni očekivao da će videti prethodne noći.

Odmah pošto je dao izjavu, Jokić se uputio ka svlačionici i na parketu primetio svog nekadašnjeg saigrača Montea Morisa sa kojim ima vrlo dobar odnos, a koji je došao kako bi bodrio Denver. U njegovom društvu su bili i njegova devojka, kao i prijatelji koji su takođe navijali za Nagetse.

Moris je čak pet godina proveo u Denveru, ali je poput Ostina Riversa "otišao sa žurke u pogrešno vreme". Popunjavao je mesto plejmejkera i sasvim dobro odmenjivao Džamala Mareja od 2017. do 2022. godine, da bi letos otišao u Vašington u trejdu koji je bio pun pogodak za Denver. Uz Morisa su prosledili Vila Bartona, a zauzvrat su dobili Kentavijusa Kaldvel-Poupa, jednog od najboljih defanzivaca u ligi.

Pogledajte kako je izgledao ponovni susret Jokića i Morisa, što nije iznenađenje pošto je dobro poznato da je dobar sa svim bivšim saigračima, posebno sa Garijem Herisom: