LEPO!

JOKIĆ JEDVA ČEKAO DA POBEGNE, A ONDA JE ČUO SRPSKI! Imao je poruku za celu zemlju: Dobio sam puno poruka... (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Nikola Jokić se oduševio kada je čuo pitanje na srpskom jeziku posle pobede Denvera u Majamiju (109:94) u finalu NBA lige.

Izvor: Youtube/House of Highlights

Srpski košarkaš Nikola Jokić dominirao je sa Denverom protiv Majamija (109:94) i sa istorijskim tripl-dablom vodio je svoj tim do vođstva od 2:1 u seriji, a to podrazumeva i da zbog toga dobija veliku pažnju medija. Još na terenu se videlo koliko je Jokiću čak i neprijatno dok mora da priča o svojim rekordima, pa nije bio preterano raspoložen ni dok je na konferenciji za medije slušao brojne pohvale na svoj račun.

A onda je Jokić čuo srpski jezik i nasmejao se od uha do uha, jasno stavivši do znanja da se najbolje oseća ipak među našim narodom, posebno istakavši zahvalnost svima koji su ostali budni celu noć i koji su navijali za njegov Denver, pošto zna da je vremenska razlika veliki problem.

"I ja sam dobio puno poruka da su svi budni i da svi gledaju, hvala im normalno. Bitna utakmica za nas, samim tim što smo vratili brejk koji su napravili u Denveru. Imali smo kontrolu od kada smo poveli i nismo ispuštali prednost. Igrači sa klupe su igrali sjajno i oni su nam doneli pobedu", kazao je Nikola Jokić reporteru Radio televizije Srbije (RTS) na srpskom jeziku, dok ga je oduševilo što je čuo i različite naglaske engleskog - od italijanskog do grčkog.

Gotovo deset minuta je odgovarao pred novinarima i naznačio je važnost da njegova ekipa zadrži fokus i za četvrtu utakmicu koja se takođe igra u Majamiju (noć između petka i subote).

Nikola Jokić konferencija za medije
Izvor: Youtube/NBA