FORMALNO

JOKIĆ "SKINUO ODELO", PA OBUKAO GUČI! Svi gledali u majicu srpskog košarkaša, evo koliko košta

Autor Milutin Vujičić

Nikola Jokić je dugo bio u centru pažnje zbog toga što nije mario za imidž, a sada je poveo računa i to se primeti.

Izvor: Twitter/nuggets/Screenshot

Srpski košarkaš Nikola Jokić vodio je Denver do pobede nad Majamijem (109:94) uz ostvaren istorijski tripl-dabl, ali nije pažnju privukao samo zbog svojih košarkaških veština. Jokić je postao tema na društvenim mrežama i zbog izbora stajlinga za meč na Floridi, pošto su ga prethodno brojni navijači kritikovali što se na neformalnoj večeri svog kluba pojavio u običnoj, trening majici, što nekako doduše i ide uz njega.

Ove sezone Jokić je počeo da nosi odela, ali čini se da je u Majamiju bilo pretoplo za takve egzibicije, pa se pojavio u Guči polo majici teget boje koja je bila veoma upadljiva, posebno na konferenciji za medije koja je trajala skoro deset minuta i na kojoj su novinari "cedili" Somborca.


Prema informacijama sa zvaničnog sajta, majica koju je Jokić nosio košta 750 dolara, što naravno nije ništa za najbolje plaćenog košarkaša u NBA ligi. Preciznije, Jokić je potpisao najveći ugovor u istoriji NBA lige vredan 275 miliona dolara za pet sezona. I dok ove sezone dobija "samo 33 miliona dolara", već naredne će to biti 46, pa 50 i nastaviće da raste sve do 2027/28 kada će dobiti 61 milion dolara.

"Počeo sam ove sezone da dolazim na utakmice u odelu. Ne sviđa mi se kako se drugi igrači oblače za utakmice. Odelo znači posao, da idete da radite. Ja sam ovde da radim svoj posao", rekao je Jokić nedavno na pitanje zašto je počeo da nosi odela, čega se ne drži striktno, ali trudi se da održi formalan imidž.