Košarka

HIT - OVAKO JE JOKIĆ REAGOVAO KAD JE ČUO SRPSKI JEZIK! Nikola se uhvatio za glavu i rukom pokazao jedan znak

Autor Mladen Šolak

Nikola Jokić je sjajno reagovao kada je čuo da će mu na konferenciji za novinare biti postavljeno pitanje na srpskom jeziku.

Izvor: YouTube/Denver7

Nikola Jokić napravio je važan iskorak ka osvajanju NBA titule, pa je posle trijumfa njegovog Denvera u drugom meču na još samo dve pobede od ostvarenja sna. Kao i širom Amerike, i ovog puta je "Joker" imao veliku podršku srpskih navijača, koji su na Floridi smislili hit skandiranje u čast najboljeg košarkaša sveta.

A koliko je Nikoli bilo drago da čuje srpski jezik posle jedne od najvažnijih pobeda u životu pokazao je i snimak sa konferencije za novinare. Na njoj on nije skidao osmeh sa lica dok je jedan novinar postavljao pitanje na srpskom jeziku. Nakon što je podigao palac u znak odobravanja, Nikola je čuo pitanje: 

  • "Nikola, da možemo da kažemo da se u Srbiji ne spava"
  • "Da, i ja sam dobio mnogo poruka da su svi budni i gledaju, hvala im normalno", kazao je "Joker".

Pogledajte Jokićevu reakciju. 

Jokić je prošle noći ispisao istoriju NBA lige tako što je postigao čak 32 poena, uz 21 skok i 10 asistencija, a kuriozitet je to da je tripl-dabl učinak imao i plejmejker Nagetsa Džamal Marej, sa 34 poena i po 10 asistencija i skokova. Sledeći meč biće odigran u noći između petka i subote.