HIT!

"JOKIĆA IZLEČILI RAKIJOM U SVLAČIONICI" Nikola povredio zglob, držao led, a navijači znaju - Srbin je JAČI OD TOGA!

Autor Milutin Vujičić

Iako je povreda Nikole Jokića zabrinula navijače, kada su ga opet videli na parketu počeli su da zbijaju šale na njegov račun.

Izvor: Profimedia

Srpski košarkaš Nikola Jokić odveo je Denver do pobede nad Majamijem (108:95) i samim tim do vođstva od 3:1 u NBA finalu, a navijači Nagetsa su se zaledili kada su u prvoj četvrtini videli da Somborac mora iz igre. Tokom jednog ofanzivnog skoka pored Štrusa i Lava, Jokić je doskočio na nogu Štrusa i iskrenuo je zglob o parket, što se jasno videlo na usporenom snimku i nije delovalo nimalo prijatno.

Odmah je bilo jasno da je Jokić u velikim bolovima, pa je seo na klupu gde je lekarska služba konstatovala da je ipak neophodno da ode u svlačionicu. Tamo je proveo nekoliko minuta i navijači Denvera su bili "kao na iglama" za to vreme, da bi potom odahnuli kada se Jokić opet pojavio na parketu.

Prvu deonicu Nikola Jokić je završio sa šest poena i tri skoka, da bi već sredinom druge, nakon što je držao led na otoku, bio spreman da istrči i pomogne svojoj ekipi da dođe do pobede. Na kraju je Jokić postigao 23 poena, imao je 12 skokova i četiri asistencije, dok je takođe oborio i rekord NBA plej-ofa koji do sada nisu mogli da "taknu" ni najveći poput Majkla Džordana ili Lebrona Džejmsa.

Prosto je neverovatno da Jokiću nisu mogli ništa ni kada je evidentno bilo da je povređen, pa su se navijači na društvenim mrežama šalili na ovu temu. Jedan Amerikanac je duhovito napisao: "Čuo sam da je tretman koji je Jokić dobio u svlačionici zbog problema sa člankom čašica rakije i šamar".

Navijači su prihvatili ovu šalu, posebno kada su videli da je Jokić u redu, pa su pisali da "nije bila samo jedna čašica", kao i da je Jokić insistirao da ga "probude šamarom jer je navikao da ga tuku na utakmicama".